Growing Up is een selectie van foto’s uit het leven van Arie en Cynthia en hun kinderen. De foto’s laten aan de kinderen zien hoe ze zijn opgegroeid en wat ze hebben meegemaakt. Niet alle foto’s uit dit project komen op deze site, sommige zijn te persoonlijk en het moet ook een beetje overzichtelijk blijven. Wat je ziet is een selecte bloemlezing uit ons leven.

Dit project kent geen einddatum en de site wordt onregelmatig aangevuld met nieuwe en oude foto’s.

Zoals in alle gezinnen wordt ook bij ons gelachen en gehuild, kennen we hoogtepunten en dieptepunten. Bovenal willen we onze kinderen leren dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is en dat we er altijd voor elkaar zijn. Proberen te genieten van kleine dingen en respect te hebben voor mens en dier.

Niet alle momenten zijn vastgelegd, niet alle momenten zijn scherp, niet alles is voor iedereen duidelijk, wij kennen het verhaal achter de foto. Net zoals jullie zelf verhalen en momenten hebben. Wij hopen dat onze kinderen een mooi document hebben als ze wat ouder zijn, dat ze kunnen zien en herinneren wat ze hebben gedaan en meegemaakt. We zijn zaken vergeten of we hadden geen fototoestel bij ons, dus sommige verhalen moeten verteld worden, maar deze momenten hebben we wel vastgelegd. We hopen dat we jullie kunnen inspireren jullie momenten ook vast te leggen.

Arie en Cynthia

Contact Us